Τι να κάνετε αν το παιδί σας έχει ψείρες

psires.jpg

Η επιστροφή στο σχολείο μπορεί να σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τους μικρούς μας φίλους αλλά στους γονείς αναβιώνει ένα μεγάλο πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από τις ψείρες.

Διαβάστε τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές ώστε να δράσετε σωστά αν έρθετε αντιμέτωποι με αυτόν τον «πονοκέφαλο»…

1. Επισκεφτείτε το φαρμακείο της γειτονιάς σας και αναζητήστε κάποιο φαρμακευτικό προϊόν που περιέχει πυρεθρίνη ή περμεθρίνη, τα οποία δρουν ως εντομοκτόνα. Είναι ασφαλή, αν δεν κάνετε κατάχρηση, λένε οι ειδικοί. Αλλά αν ανησυχείτε μπορείτε να δοκιμάσετε μια πιο φυσική θεραπεία, απλά να ξέρετε ότι μπορεί να μην είναι και τόσο αποτελεσματική.

2. Στο σπίτι, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος. Συνήθως το βάζετεσε στεγνά μαλλιά και το αφήνετε για λίγα λεπτά. Μην το χρησιμοποιείτε στο ντους γιατί δεν θέλετε να έρθει σε επαφή μέρη του σώματος και δέρματος του παιδιού. Εφαρμόστε το πάνω από τον νεροχύτη και μπορείτε να το ξεπλύνετε με δεν θέλετε να αγγίζουν άλλα μέρη του (ή σας) το δέρμα του παιδιού σας. Εφαρμόστε το πάνω από ένα νεροχύτη, όπου μπορείτε να ξεπλύνετε με ένα μπουκάλι ψεκασμού ή ακόμη και με το λάστιχο.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons