Πόσο βρώμικοι είστε;

upf1dqae.jpg

Όπως αναφέρει η Huffington Post, στα χέρια του μέσου Βρετανού ζουν πάνω από 10 εκατομμύρια βακτήρια, σε σύγκριση με τα μόλις 33.000 σε επιφάνειες δημόσιων χώρων!

Αυτό μάλιστα που προκαλεί ανησυχία, είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό, έχουν υπολείμματα από κόπρανα στα χέρια τους… Πραγματική αηδία! Μάθετε, πως οι συνήθειες υγιεινής που ακολουθούμε, έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο ποσό των μικροβίων που κουβαλάμε μαζί μας κάθε μέρα. Οπότε, προκειμένου να δείτε σε ποια βαθμίδα είναι η καθαριότητά σας, οι ειδικοί του Bella Bathrooms δημιούργησαν ένα κουίζ, με τον τίτλο «πόσο βρώμικος είσαι;» («How Dirty Are You?»).

Μέσω του κουίζ θα μάθετε αν είστε… γκρέμλιν ή υστερικοί με τη καθαριότητα, με ερωτήσεις του τύπου «πόσες φορές βουρτσίζετε τα δόντια σας;» ή «πόσες φορές την εβδομάδα κάνετε ντουζ ή μπάνιο;»

Κάντε το τεστ.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons