Τα επτά καλύτερα σνακ πριν τον ύπνο για να χάσετε βάρος

psygeio-735x459.jpg

Το φαγητό λίγο πριν κοιμηθείτε μπορεί να είναι δελεαστικό πρέπει όμως να εξετάσετε δύο πράγματα, όπως υποστηρίζει νέα έρευνα.

Πρώτον το γεγονός ότι το τσιμπολόγημα λίγο πριν τον ύπνο όντως οδηγεί στην αύξηση του σωματικού βάρους και δεύτερον ότι ο ύπνος με γεμάτο το στομάχι δεν επιτρέπει στο σώμα να ξεκουραστεί όσο πρέπει με αποτέλεσμα η επόμενη μέρα να είναι δύσκολη. Επίσης το φαγητό αργά τη νύχτα έχει συνδεθεί με το στρες το οποίο οδηγεί σε υπερκατανάλωση φαγητών υψηλών σε περιεκτικότητα λιπαρών.

Από την άλλη το να προσπαθείτε να κοιμηθείτε ενώ το στομάχι σας γουργουρίζει, δεν μοιάζει με λύση. Η ποιότητα του ύπνου σας δεν θα είναι καλή, θα αισθάνεστε κουρασμένοι και το πιθανότερο είναι ότι το πρωί θα πεινάτε. Η λύση είναι να πηγαίνετε για ύπνο αφού πρώτα έχετε καταναλώσει σνακ με λίγες θερμίδες. Η διατροφολόγος από τη Φιλαδέλφεια Janet Brill και συγγραφέας του βιβλίου Blood Pressure Down, προτείνει τα παρακάτω.

Τυρί χαμηλό σε λιπαρά

Μπορεί να είναι επεξεργασμένο αλλά μια μερίδα αυτού του σνακ είναι πλούσιο σε πρωτείνες και προσφέρει κορεσμό με λίγες θερμίδες. Το τυρί περιέχει επίσης το αμινοξύ τρυπτοφάνη, το οποίο βοηθάει στον ύπνο.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons