Τέλος στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας σε 6 εβδομάδες

sexnew.medium.jpg

Λύση στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας, μέσα σε ενάμιση μήνα, υπόσχεται η θεραπεία με κρουστικά κύματα, που θα αρχίσει να εφαρμόζεται, από την ερχόμενη εβδομάδα, στο Ανδρολογικό Ιατρείο της Α” Ουρολογικής Κλινικής του ΑΠΘ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Α” Ουρολογικής Κλινικής καθηγητής Δημήτρης Χατζηχρήστου, το «Γεννηματάς» είναι το πρώτο και μοναδικό δημόσιο νοσοκομείο σε όλη την Ελλάδα, όπου εφαρμόζεται η θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας με κρουστικά κύματα.

Η μέθοδος αυτή αφορά τις περιπτώσεις ασθενών με καρδιαγγειακά νοσήματα και σακχαρώδη διαβήτη, που παράλληλα αντιμετωπίζουν και πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες, η οποία γίνεται σε μία ή δύο ημίωρες συνεδρίες, ανά εβδομάδα, και ολοκληρώνεται σε έξι εβδομάδες.

«Η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί το συχνότερο σεξουαλικό πρόβλημα στους άντρες, ιδιαίτερα μετά τη μέση ηλικία. Υπολογίζεται πως ένας στους πέντε άνω των 60 ετών πάσχει από οργανική στυτική δυσλειτουργία και, μάλιστα, κατά 70% έχει αγγειακή αιτιολογία», αναφέρει ο κ. Χατζηχρήστου.

Τα κρουστικά κύματα έχουν εφαρμοστεί την τελευταία επταετία διεθνώς ως ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης του αιτίου της αγγειακής νόσου στο πέος. Η εφαρμογή της τεχνολογίας των κρουστικών κυμάτων στα σηραγγώδη σώματα του πέους προκαλεί τη δημιουργία νέων αγγείων (νεοαγγειογένεση) και την αύξηση της αιματικής ροής, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της αιμάτωσης του πέους και την επίτευξη καλύτερης ποιότητας στύσης.

Τα αποτελέσματα μελετών έχουν δείξει ότι από τους ασθενείς που ανταποκρίνονται στα χάπια για στυτική δυσλειτουργία, ένα ποσοστό 60-70%, μετά την εφαρμογή των κρουστικών κυμάτων δεν θα χρειάζονται πια χάπια και θα καταφέρνουν να έχουν ικανοποιητικές σεξουαλικές επαφές. Σε ασθενείς που δεν ανταποκρίνονται στη θεραπεία με τα χάπια της στύσης από το στόμα, ένα ποσοστό περίπου 50%, μετά τη θεραπεία θα ανταποκρίνεται στα φάρμακα.

Μακροπρόθεσμα φαίνεται πως η διατήρηση των αποτελεσμάτων παραμένει, εφόσον ο ασθενής ρυθμίσει τους παράγοντες κινδύνου που επιδρούν αρνητικά στα αγγεία (π.χ. να διακόψει το κάπνισμα, να ελέγξει το σακχαρώδη διαβήτη, τη χοληστερίνη και την υπέρταση).

Οι ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη ή καρδιαγγειακούς παράγοντες κινδύνου και στυτική δυσλειτουργία μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στο Ανδρολογικό Ιατρείο του νοσοκομείου «Γεννηματάς», στο τηλέφωνο: 2310 963102.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons