Πέντε +1 μοντέρνα μπαρμπέρικα στην Αθήνα που ξεχωρίζουν

kentriki.jpg

Μπορεί ο «μπαρμπέρης» ως έννοια να ηχεί στα αυτιά μας ως κάτι από τα παλιά, όμως ο «μοντέρνος μπαρμπέρης» είναι μια πραγματικότητα και -δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε- ανάγκη . Ο σύγχρονος Αθηναίος -κι όχι μόνο- τον αποζητά, κάνει crash test στα barber shops της πόλης και εν τέλει καταλήγει.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Σε μια μοντέρνα εκδοχή του παλιού καλού μπαρμπέρη, που τον περιποιείται και τον κάνει να νιώθει όμορφα. Tα barber shops λοιπόν έχουν αποδείξει πως δεν είναι -ένα ακόμα- trend.  Ξεχωρίσαμε έξι  από τα καλύτερα της Αθήνας και σας τα παρουσιάζουμε. Πού ξέρετε ίσως κάποιο από αυτά γίνει το δικό σας αγαπημένο.

Elephant and Castle

elephant_and_casstle.jpgΤο Elephant and Castle στεγάζεται σε ένα ιστορικό νεοκλασικό κτήριο, λίγα βήματα πριν την παλιά Βουλή στο κέντρο της Αθήνας, και σας προκαλεί να το φωτογραφίσετε. Στη συνέχεια, ακόμη κι αν δεν έχετε ακούσει κάτι γι” αυτό, θα σας κάνει μαγικά να περάσετε την πόρτα του. Μάθε τα πάντα για το Elephant and Castle εδώ.

1900 The Barber Shop

1900_barber.jpgΈνα παραδοσιακό μπαρμπέρικο με άρωμα Ανατολής ήρθε να αγκαλιάσει τις σύγχρονες ανάγκες της Δύσης. Το 1900 The Barber Shop βρίσκεται χαμηλά στο Κολωνάκι, απέναντι από τη Βρετανική Πρεσβεία, και αποτελεί προορισμό για κάθε άντρα που θέλει να περιποιείται τον εαυτό του με άποψη. Μπες στο mood του 1900 The Barber Shop εδώ.

Barber’s & Co

barber.jpgΟ γνωστός για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, Κωνσταντίνος Μεγαπάνος, έφερε στο κέντρο της Κηφισιάς έναν προσεγμένο χώρο αποκλειστικά για άντρες. Το Barber’s & Co αποσκοπεί στο να προσελκύσει όλους εκείνους που έχουν ως προτεραιότητα το στιλ και επιζητούν χαλάρωση και περιποίηση. Περισσότερα για το Barber’s & Co εδώ.

DON Barber & Groom

32.jpgΈνας εμπνευσμένος χώρος αποκλειστικά για άντρες. Το DON Barber & Groom, στο Κολωνάκι, υποδέχεται το σύγχρονο άντρα που θέλει να ξεχωρίζει και να καλομαθαίνει τον εαυτό του, σε ένα χώρο που συνθέτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το vintage με τη μοντέρνα αισθητική. Στην ουσία το DON είναι το πρώτο σύγχρονο αντρικό κομμωτήριο που αναβιώνει το κλασικό κουρείο και το εμπλουτίζει με καινοτόμες υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες του άντρα του σήμερα. Δες γιατί ξεχωρίζει το DON Barber & Groom.

Barber Rules

barber_rules.jpgΜόλις μπήκατε σε έναν από τους πιο stylish χώρους που θα μπορούσατε να επιλέξετε. Αυτό θα σκεφτείτε σίγουρα με το που επισκεφτείτε αυτό το barber shop στο Χαλάνδρι. Τι θα απολαύσετε; Κλασικό κουρείο που ειδικεύεται σε παραδοσιακά αντρικά κουρέματα και ξυρίσματα με ζεστή πετσέτα. Οι επιρροές από τα 20s και τα 30ς  είναι έντονες, ενώ τα 2 αδέρφια, ο Κωνσταντίνος και ο Επαμεινώνδας θα σας βοηθήσουν ακόμη κι αν δεν έχετε καταλήξει να βρείτε το… στυλ σας. Στα highlights τα εξαιρετικά προϊόντα τους.

Info

Εθνικής Αντιστάσεως 23, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6746272

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα 15.00 – 20.00, Τρίτη & Πέμπτη 9.00 – 14.00 & 16.00 – 20.00, Τετάρτη & Σάββατο 9.00 – 15.00 &Παρασκευή 9.00 – 20.00

Κουρείο Μάκη Ρόμπολα

makis_rompolas.jpgΙστορικό μπαρμπέρικο στην περιοχή των Εξαρχείων, από τα παλαιότερα της Αθήνας που λειτουργούν έως και σήμερα. Ο διάσημος κουρέας των Εξαρχείων, Μάκης Ρόμπολας, έχει κουρέψει και περιποιηθεί χιλιάδες σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας μας κι όχι μόνο. Αν είσαι ψαγμένος και σου αρέσουν τα vintage στέκια δες εδώ.

Βρες κι άλλους «ναούς» ομορφιάς και περιποίησης για όλους στο greekguide.com.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons