Τα 14 superfoods που προτείνει ο Jamie Oliver για να φτάσετε τα 100

5xgs4hfw.jpg

Ταξίδεψε στα πέρατα της γης, προκειμένου να βρει εκείνες τις μαγικές τροφές που θωρακίζουν τον οργανισμό και θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στα 100. Ο 40χρονος διάσημος Βρετανός σεφ, Jamie Oliver έβγαλε εισιτήριο για Κίνα, Κόστα Ρίκα μέχρι και Ελλάδα προκειμένου να ανακαλύψει το είδος της δίαιτας που προσφέρει μακροζωία.

Στη λίστα του με τις 14 υπερ-τροφές, περιλαμβάνονται καθημερινά  «υλικά» όπως αβγά, σκόρδο και φρούτα. «Δεν έχει να κάνει με τα γκότζι μπέρι ή τους πράσινους χυμούς. Σημασία έχει να μαγειρεύει κανείς με απλά υλικά. Όλοι χρησιμοποιούν ταπεινά υλικά για να ετοιμάσουν μερικά από τα πιο υπέροχα πιάτα», είπε στην τηλεοπτική του εκπομπή.

Αν και τα γονίδια και άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο στη μακροζωία, ιδού η λίστα του Oliver με τα 14 superfoods:

 1. Αβγά

2. Κατσικίσιο γάλα (φέτα)

3. Ψάρι

4. Γλυκοπατάτες

5. Άγρια χόρτα και βότανα

6. Τόφου

7. Καρύδια

8. Μαύρα φασόλια

9. Φρέσκα φρούτα

10. Φύκια

11. Άγριο ρύζι

12. Σκόρδο

13. Γαρίδες

14. Τσίλι


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons