Επιστροφή από τις διακοπές με Collagen Pro Active

collagen2.medium.jpg

Όλο το καλοκαίρι, το δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα μας ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι, την υγρασία και φυσικά τη σωματική κόπωση. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια ολική ανανέωση προκειμένου να επανέλθουμε άμεσα και να ενυδατώσουμε σε βάθος τον οργανισμό μας.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά τονίζει η εντυπωσιακά όμορφη Έλλη Παπαγγελή, «Κάθε χρόνο, μετά το καλοκαίρι νιώθω έντονη αφυδάτωση στο δέρμα, στα μαλλιά και γενικότερα στον οργανισμό μου. Το Collagen Pro Active είναι το καταλληλότερο συμπλήρωμα διατροφής για μια ολική ανανέωση. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ένα άλλο κολλαγόνο από ψάρι, με υαλουρονικό οξύ αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Το Collagen Pro Active όμως, το εμπιστεύτηκα από την αρχή και πραγματικά η διαφορά που είδα ήταν θεαματική! Το δέρμα και τα μαλλιά μου απέκτησαν τη χαμένη τους λάμψη, τα νύχια μου έγιναν πιο δυνατά και σταμάτησα να νιώθω πόνο στις αρθρώσεις από το απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθώ. Ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, είναι το μυστικό της ομορφιάς και της υγείας μου».

Το Collagen Pro- Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού,  είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για άντρες και γυναίκες. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro Active από το site www.collagenpower.gr και τη σελίδα στο Facebook με πάνω από 120.000 φίλους.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons