Εξειδικευμένο ιατρείο παιδοουρολογίας στη Θεσσαλονίκη

giatros-656x410.jpg

Από τη Δευτέρα θα αρχίσει να λειτουργεί το πρώτο εξειδικευμένο εξωτερικό ιατρείο παιδοουρολογίας στη Βόρεια Ελλάδα. Θα ανοίξει τις πύλες του στο νοσοκομείο Γεννηματάς, σε πλήρως αναμορφωμένο χώρο, στο νέο κτίριο των ειδικών μονάδων της Α” Ουρολογικής κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τα ουρολογικά προβλήματα αλλά και οι ουρολογικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι από τα πιο συνηθισμένα θέματα υγείας (νυχτερινή ενούρηση, ουρολοιμώξεις, κυστεοουρητιρική παλινδρόμηση, υποσπαδίας, κ.ά.) που αντιμετωπίζουν παιδιά και έφηβοι.

Τα προβλήματα αυτά θα μπορούν πλέον να αντιμετωπίζονται υπεύθυνα και ολοκληρωμένα από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με την σύμπραξη της Α” Ουρολογικής Κλινικής του ΑΠΘ, της Α” Παιδοχειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ και της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, που έχουν ειδική ενασχόληση με το αντικείμενο.

Στον ίδιο χώρο και με πλήρη νέο εξοπλισμό λειτουργούν ήδη από τον Ιούλιο οι ειδικές μονάδες ακράτειας ούρων, ανδρολογίας και σεξουαλικών δυσλειτουργιών, παθήσεων προστάτη και ογκολογικού ουροποιητικού συστήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού (09.00πμ – 14.00μμ), τηλεφωνώντας στο 2310 963102.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons