Μεγάλες οι ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο Σπάρτης

%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%

Η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες περίθαλψης των πολιτών μετά και τη συνταξιοδότηση της Διευθύντριας της Κλινικής, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Μιχάλης Βλασταράκος, επισημαίνοντας ότι τις σοβαρές ελλείψεις και τη μεγάλη δυσλειτουργία των Νοσοκομείων Λακωνίας, Σπάρτης και Μολάων είχε επισημάνει πριν από πέντε μήνες.

Είναι χαρακτηριστικό πως το κενό προσφέρθηκε να καλύψει άνευ αμοιβής το προσεχές Σαββατοκύριακο, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, Παθολόγος και Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

«Είναι επιτακτική η ανάγκη πλήρωσης της θέσης του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής, η πρόσληψη δύο επικουρικών Παθολόγων στο Νοσοκομείο Σπάρτης, καθώς και η πρόσληψη επικουρικών γιατρών Παθολόγων στο Νοσοκομείο Μολάων – καθώς ο ένας βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια και ο άλλος λόγω προσωπικών ζητημάτων δεν υπηρετεί αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Μολάων» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΙΣ.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ζητεί να γίνουν άμεσες ενέργειες ώστε τα προβλήματα να αντιμετωπιστούν έγκαιρα, επισημαίνοντας ότι η νοσοκομειακή περίθαλψη χρειάζεται επανασχεδιασμό, ηλεκτρονική διασύνδεση των νοσοκομείων με τις Υγειονομικές Περιφέρειες, ενώ η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πρέπει να φροντίσει για την άμεση πλήρωση των κενών.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons