Υπολειτουργεί κλινική του νοσοκομείου Σπάρτης εξαιτίας της έλλειψης γιατρών

%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%

Σοβαρό πρόβλημα έχει ανακύψει με τη λειτουργία της παθολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Σπάρτης, εξαιτίας της έλλειψης ιατρών. Το πρόβλημα ανέκυψε μετά τη συνταξιοδότηση, προ ημερών, της διευθύντριας της κλινικής. Έτσι έχουν απομείνει να υπηρετούν μόνο δύο παθολόγοι, οι οποίοι δεν επαρκούν για να καλύψουν ούτε τις εφημερίες, ούτε βέβαια τις ανάγκες του νομού. Υπογραμμίζεται ότι η παθολογική κλινική είναι η μόνη σε όλο το νομό και δέχεται πληθώρα περιστατικών, με αποτέλεσμα η τοπική κοινωνία να ανησυχεί.

Με ορατό τον κίνδυνο αναστολής λειτουργίας της παθολογικής κλινικής, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα, έστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ζητώντας με υπερεπείγουσες διαδικασίες να λυθεί άμεσα το πρόβλημα, ενώ επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο και ενημερώθηκε για την κατάσταση από την διοικήτρια, Εύη Παπαγεωργίου.

Η αντιπεριφερειάρχης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπογράμμισε πως «καθίσταται επιτακτική η ανάγκη κάλυψης των κενών θέσεων στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Σπάρτης, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα που θα θέσουν σε τυχόν κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».

Επιπλέον, προσέθεσε ότι, «είναι ανάγκη να στηριχτεί τα νοσοκομεία Λακωνίας, τόσο στη Σπάρτη όσο και στους Μολάους. Είναι απαίτηση των πολιτών να στελεχωθούν τα δύο νοσοκομεία στο νομό με ιατρούς παθολόγους».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons