Τι τίτλο έβαλε το newsit σε έναν άνθρωπο που πέθανε κοντά σε μια τράπεζα;

Το πρωί ο συνεργάτης μας Μίλτος Πρεκετές μας έστειλε ένα κείμενο το οποίο παρουσίαζε κάποια από τα χονδροειδή ψέμματα που παίζουν αυτές οι μέρες οι μονταζιέρες των καναλιών και των γνωστών site με σκοπό να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη. Αυτό το κείμενο γράφτηκε πριν ή χωρίς να πάρει υπόψιν του την "είδηση" του newsit με τίτλο: "Λάρισα: Τον έβλεπαν να πεθαίνει την ώρα που περίμεναν στην ουρά της τράπεζας - Έκανε εμετό και έχασε τις αισθήσεις μπροστά τους!"

Το άρθρο γράφει:

"Νεκρός έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 59χρονος την ώρα που περνούσε δίπλα από την ουρά του ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας στην Γιάννουλη ΛάρισαςTo περιστατικό συνέβη γύρω στις 15.00 το μεσημέρι όταν ένας άντρας αλβανικής καταγωγής αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που έφευγε από τον γιατρό του και περνούσε δίπλα από γειτονικό υποκατάστημα τράπεζας, το οποίο λόγω των ημερών είχε μεγάλη ουρά από κόσμο που περίμενε στο ATM για να κάνει ανάληψη μετρητών. Εκείνη τη στιγμή ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού έκανε εμετό, σωριάστηκε στον δρόμο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και στο σημείο έσπευσε ο φαρμακοποιός από γειτονικό φαρμακείο, ωστόσο, δεν κατάφερε να αποτρέψει τον θάνατο του άνδρα. 
"

 

Ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του δεν είχε καμία σχέση με την ουρά στην τράπεζα, ήταν άρρωστος και είχε φύγει εκείνη την ώρα από τον γιατρό και έτυχε να αισθανθεί σοβαρή αδιαθεσία κοντά σε μία τράπεζα.

Μήπως λέω μήπως πρέπει να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ;

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το άρθρο του Μίλτου Πρεκετέ με τίτλο "Κλείσε το χαζουκούτι, μπορείς!" το οποίο αναφέρει τα πιο αισχρά ψέματα και εικόνες που αναπαράγουν τις τελευταίες μέρες τα ΜΜΕ



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons