Χρηματική καμπάνια για την διάσωση της Ελλάδας διοργανώνει το Indiegogo

Η διεθνής πλατφόρμα crowdfunding (χρηματοδότησης από το πλήθος) διοργανώνει καμπάνια για τη διάσωση της Ελλάδας. Τα χρήματα που έχουν είναι μέχρι τώρα 145,744 ενώ στόχος είναι να καλυφθείτο το ποσό των 1.600.000.000 ευρώ

Συγκεκριμένα η καμπάνια στήριξης της Ελλάδα αναφέρει πως "Πρέπει να βρούμε λύση για την Ελλάδα".
"Επειδή το ζήτημα με την Ελλάδα μας έχει κουράσει όλους, με τους υπουργούς Οικονομικών να κάνουν επίδειξη ισχύος, ήρθε η ώρα να βρούμε μόνοι μας λύση για το θέμα. Η Ε.Ε έχει πληθυσμό 503 εκατομμυρίων πολιτών, αν όλοι βάλουμε ελάχιστα χρήματα τότε το πρόβλημα θα μπορούσε να έχει λυθεί ήδη", αναφέρει το κείμενο.
Και συνεχίζει "Το πρέπει να κάνουμε; Επειδή η Ελλάδα χρειάζεται να συγκεντρώσει 1.6 δισεκατομμύρια ευρώ για τη διάσωσή της θα μπορούσαμε να καταθέσουμε ο καθένας 3 ευρώ."πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons