Ν. Παππάς: Το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά

Ας μην ονειρεύονται οι σεναριογράφοι ότι ο Πρωθυπουργός θα μεταστραφεί υπέρ του «ναι», τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ξεκαθαρίζοντας ότι το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή. «Η κυβέρνηση επιμένει να ζητά από τον ελληνικό λαό ένα δυνατό 'όχι' την Κυριακή. Δυνατό 'όχι' και επιστροφή στις διαπραγματεύσεις για μια καλή συμφωνία για τον λαό την επόμενη εβδομάδα», υπογράμμισε.

Ο κ. Παππάς παρενέβη στην συζήτηση για την επαναχορήγηση της σύνταξης στους παλινοστούντες ομογενείς, την διευκόλυνση των ΑΜΕΑ, τα ΚΕΠΑ και τα μέτρα κατά της εισφοροδιαφυγής.

«Ορισμένα κέντρα ονειρεύονται ότι θα μπορούσε αυτή την στιγμή η ελληνική κυβέρνηση στην βάση των διαρροών να πει ότι σταματά το δημοψήφισμα ή άκουσον άκουσον ότι ο Πρωθυπουργός θα κάνει μεταστροφή και θα υποστηρίξει το 'ναι'. Συνιστώ ψυχραιμία και μην εκτίθενται στην προσπάθεια κατατρομοκράτησης του λαού», υπογράμμισε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε: «Το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά. Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Η Ελλάδα εργάζεται άοκνα για μια λύση με σταθερά θεμέλια που θα χειραφετεί την Ευρώπη από ακραίες φωνές, μια λύση ευρωπαϊκή, που θα της δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις πολιτικές και ηθικές παραδόσεις. Ας μην ονειρεύονται ακύρωση του δημοψηφίσματος. Το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά»

Ο κ Παππάς ζήτησε να σταματήσει η «κατατρομοκράτηση» του ελληνικού λαο, ο οποίος όπως είπε, θα πρέπει να μείνει «ψύχραιμος γιατί δεν έχει τίποτα να φοβάται». «Να πω στο λαό ότι όσο περισσότερο προσπαθούν τα κέντρα να τον φοβίσουν πρέπει να καταλάβει ότι όσο πιο πολύ φοβούνται την απόφαση του που θα είναι εκκωφαντική. Αν αυτοί έχουν δημοσκοπήσεις, έχουμε κι εμείς και ξέρουμε ποιο είναι το κλίμα», πρόσθεσε με νόημα σημειώνοντας πως «προκαλεί θυμηδία ότι οι προτάσεις ελληνικής κυβέρνησης προστάτευαν έχοντες και κατέχοντες». «Γνωριζόμαστε όλοι και στην Ευρώπη», κατέληξε.

 



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons