Γνωστός συνθέτης είπε ΟΧΙ στην παραχώρηση τραγουδιού του για σποτ υπέρ του ΝΑΙ

Αρνήθηκε να παραχωρήσει τραγούδι του «Το Βαλς της Ουτοπίας» για σποτ του ΣΕΒ υπέρ του ΝΑΙ, έναντι σοβαρής αμοιβής και αισθάνθηκε ανακούφιση.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Καζαντζής όπως γνωστοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook ενημερώθηκε από την ΑΕΠΙ ότι ο ΣΕΒ ζητάει το τραγούδι του «Το Βαλς της Ουτοπίας» για σποτ που ετοίμαζε υπέρ του ΝΑΙ, και μάλιστα έναντι μεγάλης αμοιβής.

Ωστόσο όπως ο ίδιος σχολιάζει δήλωσε «περήφανα ΟΧΙ και ένιωσε τεράστια ανακούφιση! Άντε και καλή αρχή στα ΟΧΙ» καταλήγει ο Γιώργος Καζαντζής.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

"Αγαπητοι φίλοι.

Μόλις με ειδοποίησαν από την ΑΕΠΙ οτι ο Σύλλογος Ελλήνων Βιομηχάνων προετοιμάζει απο σήμερα τηλεοπτικό σποτ καμπάνιας υπέρ του ΝΑΙ, που θα παιχθεί σε όλα τα "κανάλια" και ζήτησε για μουσική "Το Βαλς της Ουτοπίας",έναντι σοβαρής αμοιβής.
Βέβαια είπα ΟΧΙ και ένοιωσα τεράστια ανακούφιση.

Αντε καλή αρχή στα ΟΧΙ.



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons