Σωκράτης Μάλαμας από θέατρο Βράχων: Και φυσικά "ΟΧΙ"

Σε μία από τις πιο όμορφες του συναυλίες στο Θέατρο Βράχων την Δευτέρα το Βράδυ, ο αγαπημένος μουσικός καλλιτέχνης Σωκράτης Μάλαμας τοποθετήθηκε με την μεριά του "ΟΧΙ", για το δημοψήφισμα της 5 Ιούλη. 

Είναι αλήθεια όπως είπε και ο ίδιος ότι σπάνια τοποθετείται ιδίως για τα πολιτικά τεκτενόμενα. Αυτή τη φορά πάνω στην σκηνή ανάμεσα στα τραγούδια του, είπε στο κοινό για ένα πρόσφατο γεγονός που  κάποιος τον αναγνωρισε στον δρόμο καθώς οδηγούσε  και τον ρώτησε για το τι θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα. Η απάντηση ήταν κρυστάλλινη: "Φυσικά και ΟΧΙ".

Ο κόσμος ζητωγραύγασε ενώ λίγο μετά πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναρτήθηκε πάνω στον βράχο!πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons