Τζιμπρίλ Σισέ: «Υπογράφω κι αύριο»

Συντάκτης: Θάνος Νικολογιάννης 

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έφτασε στην Ελλάδα για να παίξει Μουσική και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στα Ελληνικά ΜΜΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Πάει πολύς καιρός που είχαν να έρθω στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ»

Και συνέχισε για την επιστροφή του σε μία δύσκολη στιγμή για την χώρα μας: «Το ξέρω. Μου είναι πολύ δύσκολο να βλέπω έτσι την Ελλάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι συμπαραστέκομαι στους Έλληνες. Τους νιώθω και πιστεύω να τα καταφέρει στην Ελλάδα».

Για το γεγονός πως συνηθίζει να διασκεδάζει τον κόσμο με το ποδόσφαιρο και τώρα θα το κάνει με τη μουσική, απάντησε: «Τώρα θα κάνω ότι μπορώ για να δώσω λίγη ψαρά στον κόσμο. Δεν έχει σημασία πως το κάνεις, με ποδόσφαιρο ή με μουσική, αλλά να είναι χαρούμενος ο κόσμος. Να έρθουν όσοι μπορούν και να περάσουν καλά».

Αναφορικά με το πόσο δεμένος είναι με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχει υπογράψει τον Εσιέν, έναν καλό παίκτη. Πάντα βλέπω τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Ξέρω τα πάντα για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν μαθαίνω καλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα».

Για το αν μίλησε με τον Μίκαελ Έσιεν πριν υπογράψει, ανέφερε: «Επικοινώνησε μαζί μου. Ήταν εύκολο για μένα να του πω ότι αυτό που θα δεις στον Παναθηναϊκό δεν το έχεις ξανασυναντήσει. Έχεις πάρει τίτλους και έχεις παίξει σε κορυφαίες ομάδας, αλλά αυτό που θα δεις, την ατμόσφαιρα που θα συναντήσεις, δεν την έχεις δει πουθενά. Πρέπει να πας».

Για το αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο που ήταν όταν ο Σισέ ήταν στην ομάδα, τώρα με την έλευση του Εσιέν, απάντησε: «Νομίζω ναι. Θα βοηθήσει ο Μάικλ. Πιστεύω ότι θα περάσει στο Champions League. και πέρυσι πήγε καλά η ομάδα και νομίζω ότι φέτος ήρθε η ώρα θα τα πάει καλύτερα».

Σχετικά με το αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, σχολίασε: «Όχι ακόμα. Υπέγραψα για ένα μήνα σε μία ομάδα στην Γαλλία. Θα ήθελα να συνεχίσω το ποδόσφαιρο και να τελειώσω κάπου που με αγαπώ και με αγαπούν».

Για το αν θα μπορούσε να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Αν ήταν στο χέρι μου, υπέγραφα και αύριο. Αλλά όπως ξέρετε υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτά τα πράγματα. Πρόεδροι, τεχνικοί διευθυντές, δεν αποφασίζω μόνος μου, αλλά αν ήταν στο χέρι μου υπέγραφα και αύριο. Η καρδιά μου αυτό λέει και το ξέρουν αυτό στον Παναθηναϊκό. Έχω μιλήσει μαζί τους. Προσπάθησα να τους τηλεφωνήσω και να τους μιλήσω και να τους πω πως θέλω να τελειώσω την καριέρα μου κάπου που αγαπάω.»

Τέλος, εκφράζοντας την… ελπίδα μας να τον ξαναδούμε, απάντησε: «Αυτό ελπίζω κι εγώ».

Πηγή: panathinaikos24.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons