Η συγκέντρωση των καναλιών

Είναι από τις στιγμές που δεν χρειάζεται  να σκεφτεί κάποιος πολυ για να αποφασίσει τι θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα.

Αρκεί να ανοίξεις για λίγα λεπτά την τηλεόραση και να αντιληφθείς πως τα κανάλια που στήριζαν τόσα χρόνια τις μνημονιακές κυβερνήσεις και την λιτότητα λυσσάνε υπερ του ΝΑΙ! Είναι η στιγμή που ακόμα και πασίγνωστοι δημοσιογράφοι που στήριξαν την τωρινή κυβέρνηση ή δεν τοποθετήθηκαν επιθετικά απέναντί της, συνασπίζονται από το πρωί για την παράδοση μας σε νέο  ή πιο light μνημόνιο, για να κινηθεί η αγορά!

Τα κανάλια όχι μόνο τοποθετούνται αναφανδόν υπερ του ΝΑΙ σε συντονισμό με τα κόμματα των προηγούμενων κυβερνήσεων, επιχειρηματικούς κύκλους, αλλά βάζουν μπρος την μονταζιέρα και την απόκρυψη των πραγματικών γεγονότων.

Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι ότι η χτεσινή μαζικότητα διαδήλωση υπερ του ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και στους εκβιασμούς των δανειστών δεν "έπαιξε"  πουθενά, ενώ σήμερα οι τηλεοπτικοί δέκτες μιλούν με διθυράμβους για την συγκέντρωση "Μένουμε  Ευρώπη"!

Το ΣΚΑΙ και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έφτασαν μέχρι και να καλούν επίσημα σε αυτή την συγκέντρωση λες και είναι "χορηγοί"!

Όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε και ο Άρης Χατζηστεφάνου "το θάψιμο της χτεσινής συγκέντρωσης και οι συνεχείς συνδέσεις των καναλιών σήμερα είναι προσβολή της δημοκρατίας αλλά κυρίως της νοημοσύνης"

Τα κανάλια και τα γνωστά σε όλους μας ενημερωτικά site δίνουν τα ρέστα τους, με σκοπό να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, να πιέσουν την κυβέρνηση να υποχωρήσει και να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Αυτοί που μας πήραν το ψωμί από το τραπέζι, συγκεντρώνονται σήμερα στο Σύνταγμα για να διατηρήσουν το παντεσπάνι τους

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons