Βαρουφάκης: Καλύτερα να μου έκοβαν το χέρι εάν υπόγραφα μια συμφωνία χωρίς ελάφρυνση χρέους

Ξεκάθαρος σε σχέση με τις προθέσεις του ως υπουργός οικονομικών την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος ήταν ο Γιάννης Βαρουφάκης μιλώντας σε ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Εκτός του ότι απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνυπογράψει οποιαδήποτε μη βιώσιμη συμφωνία που δεν θα περιλαμβάνει το ζήτημα της ελάφρυνσης του χρέους, ήταν σαφέστατος και σε σχέση με το ενδεχόμενο ενός αποτελέσματος που θα «έβγαζε»  πρώτο το «ΝΑΙ» στην πρόταση των δανειστών.

«Η αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας πολύ πιθανόν να παραιτηθεί εάν επικρατήσει το Ναι στο δημοψήφισμα της Κυριακής», δήλωσε.

Το ίδιο θα κάνει και ο ίδιος, σε περίπτωση «Ναι», καθώς όπως δήλωσε, δεν μπορεί να υπογράψει τη συμφωνία που τίθεται σε ερώτημα.

Σε αντίστοιχη δήλωση που έκανε το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στο Πρακτορείο Bloomberg στην ερώτηση δημοσιογράφου: Θα υπογράφατε μία συμφωνία, εάν δεν υπήρχε μέσα όρος για την ελάφρυνση του χρέους;

Ο κ. Βαρουφάκης απάντησε: Καλύτερα να μου έκοβαν το χέρι

 

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons