Την Τρίτη, η πρώτη επίσκεψη της τρόικας στην Αριστοτέλους

Άρχισε αντίστροφα να μετρά ο χρόνος για την άφιξη των Θεσμών στο υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, η νέα τρόικα θα επισκεφθεί την Αριστοτέλους την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουλίου. Για το λόγο αυτό, ήδη στο υπουργείο Υγείας γίνονται προπαρασκευαστικές συνεδριάσεις. Στο πλαίσιο αυτό συνεδρίασε χθες και η επιτροπή ελέγχου των φαρμάκων και θεραπευτικών πρωτοκόλων όπου συζητήθηκε το θέμα της υπέρβασης της δαπάνης για το πρώτο εξάμηνο του 2015 ύψους 150 εκατομ. ευρώ, ενώ σήμερα συνήλθε και η επιτοπή τιμών.
Όπως ανέφεραν στο Healthview παράγοντες του Υπουργείου Υγείας, η συνεδρίαση της Επιτροπής δεν αφορά σε καμία περίπτωση σε ανακοστολόγηση των τιμών των φαρμάκων αλλά αφορά στην προετοιμασία του υπουργείου ενόψει της επίσκεψης των Θεσμών. Άλλωστε, διευκρίνιζαν, πρόκειται για μια προπαρασκευαστική ομάδα. 
Πάντως σχετικά με τη συνεδρίαση της συγκεκριμένης επιτροπής επικράτησε ένα γενικότερο "αλαλουμ" από το πρωί, αφού από τη μια ο πρόεδρος του ΠΦΣ κος Λουράντος με ανάρτησή του στο fb κάνει λόγο για παράτυπη διαδιακασία και από την άλλη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας κος Μπασκόζος διέψευσε ότι ήταν αυτός που συγκάλεσε την επιτροπή.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons