ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ( Σ.ΙΔ.Ε.Ι.Δ): ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Δράμα 30/05/2015

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ 
Π.Ε.Δ.Υ ΔΡΑΜΑΣ 
Τα μέλη του Συνδέσμου Εργαστηριακών Ιατρών του Νομού Δράμας μετά τις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις αδυνατούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ εωσότου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση που βιώνουμε.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση είναι οι εξής: 

Η μονομερής ανανέωση των συμβάσεων μας χωρις την συγκαταθεση μας και χωρις την αποπληρωμή των ληξιπροθέσμων οφειλών του ΕΟΠΥ σε συνδιασμο με τα ληστρικά οικονομικά μετρά ( rebate clawback) μας έχουν οικονομικά εξοντώσει. 

Όλα τα αντιδραστήρια μας εισάγονται από το εξωτερικό και προπληρώνονται από τις ελληνικές εταιρίες εισαγωγής. Οι εταιρείες αυτές μας ανακοίνωσαν ότι από την Δευτέρα 29/06/15 δεν τιμολογούν πλέον γεγονός που δυσχεραίνει την λειτουργία των ιατρειών μας 

Η αδυναμία εισαγωγής των αντιδραστηρίων μας σε συνδυασμό με την οικονομική μας δυστοκία θα οδηγήσει σε ελλείψεις στα ιατρεία μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμη και τα επείγοντα περιστατικά 
Αναλογιζόμενοι τόσο την γενικότερη κατάσταση, όσο και την προσωπική οικονομική μας δυσχέρεια των τελευταίων ετών, αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις υπάρχουσες συνθήκες και αναγκαζόμαστε να προβούμε στην απόφαση αυτή.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons