Κλείσε το "χαζοκούτι", μπορείς!

Πρωτοφανές δεν είναι (αφού έτσι συνήθιζαν να κάνουν) ωστόσο δεν παύει να φανερώνει τις προθέσεις τους. Μιλάμε για τα κανάλια και τις εκπομπές και τα γνωστά σε όλους μας sites τα οποία έχουν βάλεις τις μηχανές τους να δουλεύουν στο "φουλ", και τις μονταζιέρες  να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Οποιος έχει μάτια να δει, και την τιμιότητα να πιστέψει στα μάτια του γνωρίζει πολύ καλά ότι η ανησυχία του Mega, το άγχος του Πορτοσάλτε, τα δάκρυα του Μπάμπη για τις ουρές στα ΑΤΜ, για το "γκρέμισμα του τουρισμού" και για την πορεία της χώρας, δεν είναι τίποτα παραπάνω από τροχιοδεικτικά για την μετατόπιση της κοινής γνώμης από το ΟΧΙ στο ΝΑΙ.

Δείτε κάποια από τα χονδροειδή ψέματα + 1 αισχρή κινδυνολογία που "έπαιξαν" τις τελευταίες μέρες σε site, τηλεόραση και εφημερίδες

Ψέμα 1ο

Η εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" δημοσίευσε ότι tour operators δεν πλήρωσαν ιδιωτικές συμφωνίες (ξενοδόχους) εξαιτίας των εξελίξεων στην Ελλάδα. Η είδηση που έκανε τον γύρο των ΜΜΕ πήρε την διάψευσή της από το ΔΝΤ το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση

Ψέμα 2ο

Η διάδοση της "είδησης" ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης  αποφάνθηκε πως το δημοψήφισμα δεν ανταποκρίνεται στα Ευρωπαϊκά κριτήρια. Τέτοια τοποθέτηση δεν υπήρξε ποτέ!

Ψέμα 3ο 

Ο Ελεύθερος Τύπος σχετικά με τις δηλώσεις υποστήριξης του προέδρους της Βενεζεουέλας, έχει τον τίτλο "Μαδούρο: "Αδέρφια Έλληνες, φάγαμε ζωοτροφές αλλά διώξαμε το ΔΝΤ" και από κάτω υπότιτλο "Μήνυμα αυτοκτονίας από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας" παρουσιάζοντας  με απομονωμένες φράσεις ένα δραματικό υπόδειγμα αφήνοντας να εννοειθει πιο θα είναι το αποτέλεσμα αν ψηφίσει ο κόσμος ΟΧΙ.

Ψέμα 4ο 

Την Τρίτη έγινε μαζική αναπαραγωγή πως ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε όλα τα μέτρα των δανειστών. Η είδηση αυτή βγήκε με τις γνωστές λέξεις "ΕΚΤΑΚΤΟ", ΣΟΚ κλπ κλπ. Λίγα λεπτά μετά υπήρξε διάψευση από το Μέγαρο Μαξίμου

Και η μεγαλύτερη Κινδυνολογία

Οι περισσότεροι μεγαλοδημοσιογράφοι, βγαίνουν από την ημέρα που έγινε το διάγγελμα για το δημοψήφισμα, και αναρωτιούνται αν την Δευτέρα θα υπάρξει κούρεμα καταθέσεων, ή αν θα πληρώνονται οι μισθοί. Πως δεν αναρωτήθηκαν αν θα πέσει κάποιος μετεωρίτης στην γη

Ας προχωρήσουμε τώρα στις εικόνες

Εικόνα 1η

Ενημερωτικό site διέδωσε φωτογραφία που δείχνει ουρά σε ΑΤΜ μόνο που ο κόσμος φοράει μπουφάν, σκούφους και κασκόλ!

Εικόνα 2η

Φωτογραφία που "παίζει" το Mega και δείχνει μια γιαγιά έξω από ΑΤΜ. Το θέμα είναι όμως ότι αυτή η γιαγιά ήταν από τη Νότιο Αφρική το 2012

Εικόνα 3η

Η εφημερίδα STAR χρησιμοποιεί την παρακάτω εμβληματική εικόνα του σεισμού του 1999 στην Τουρκία για να πριμοδοτήσει τον πανικό!

ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ Πόσο χρόνο έδωσαν τα κανάλια σε κάθε συλλαλητήριο

CI144YhWEAEW96vπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons