Κυριακή Κότσα: Δεν θα εξοντωθούμε στο όνομα της κρατικής παράνοιας του ΕΟΠΥΥ που βλέπει δημόσια υγεία χωρίς αποζημίωση !

Kiriaki KotsaO ΕΟΠΥΥ έχει μπερδέψει ηθελημένα το καθεστώς ομηρίας και εκμετάλλευσης των εργαστηριακών ιατρών με την εθελούσια και ανιδιοτελή προσφορά του ιατρού στον συνάνθρωπο...
Δεν θα μας υποδείξουν τον ρόλο του καλού Σαμαρείτη τώρα ...
Ιδιώτες πολίτες είμαστε όπως ο φούρναρης, ο καταστηματάρχης, ο κρεοπώλης...
Η υγεία είναι δημόσιο (δωρεάν) αγαθό στα Νοσοκομεία... 
Στα ιατρεία μας, δεν βοηθάει κανένα κράτος να πληρωθούν αναλώσιμα υλικά και όλα τα συναφή...
Όλα έχουν όρια !
Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας ταμένοι να εξοντωθούμε στο όνομα της κρατικής παράνοιας που βλέπει δημόσια υγεία (χωρίς αποζημίωση), σε ιδιώτες ιατρούς !
Ντροπή πια... Πόσο άλλο !!
Κυριακή Κότσα
Μέλος ΔΣ ΣΙΔΕΙΔΕΛ - Εκπρόσωπος Αιτωλοακαρνανίας
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons