Ξεσπάει το twitter εναντίον της συγκέντρωσης των "φιλο-πιστωτών"

Κανένας δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της συγκέντρωσης των «Μένουμε Ευρώπη» που διαδήλωσαν (ίσως και για πρώτη φορά της ζωής τους) έξω από τη βουλή. Το παρών έδωσαν όλες οι μεγάλες μνημονιακές φιγούρες της προηγούμενης πενταετίας οι οποίοι έφευγαν στα κρυφά από το κοινοβούλιο για να μην τους πάρουν με τις πέτρες και τώρα βρήκαν ευκαρία να παίξουν το ρόλο του οργισμένου φιλο-ευρωπαίου διαδηλωτή.

Όπως θα δείτε και στις αναρτήσεις που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φιλο-ευρωπαίοι και φιλο-πιστωτές διαδηλωτές απαιτούν την πλήρη υποταγή της κυβέρνησης στις προτάσεις Γιούνκερ, την υποχώρηση από τις κόκκινες γραμμές, την επιστροφή στην κανονικότητα της σκληρής λιτότητας και σε όλα εκείνα τα οποία είχαμε τόσο συνηθίσει και αγαπήσει τα χρόνια πριν από τον ερχομό αυτής της κυβέρνησης.

Η οργανωμένη απάντηση από τους χρήστες του twitter, ήταν το #MenoumeEvropi_movies, που είναι την Παρασκευή το πρωί το πρώτο Trend στην Ελλάδα. Συμμετείχαν ίσως και παραπάνω από αυτούς που κατέβηκαν στο δρόμο σατιρίζοντας και στηλιτεύοντας με πολλά και εμπνευσμένα σχόλια το αντικυβερνητικό μπλόκ που έστησε χορό μέχρι και στο προαύλιο της βουλής.

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons