Reuters: Ο Γιούνκερ αρνήθηκε το τηλεφώνημα Τσίπρα - "Αναπάντητες κλήσεις παντού" λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε να δεχτεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα "επειδή η Αθήνα δεν έχει ακόμη αποστείλει τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις, όπως είχε δεσμευθεί, με προθεσμία την περασμένη Πέμπτη" όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά

Παράλληλα ο Πίτερ Σπιγκελ σε άρθρο του στους "Financial Times" αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να συναντηθεί σήμερα Σάββατο με τον πρόεδρο της Κομισιόν, αλλά ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε να τον κάνει δεκτό.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Κομισιόν έχει ενοχληθεί από την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στη Βουλή, με κορυφαίο στέλεχος των G7 να δηλώνει στην εφημερίδα πως μετά από αυτήν την ομιλία ο κ. Γιούνκερ πιστεύει ότι δεν έχει και πολλά να πει με τον κ. Τσίπρα.

«Εάν δεν αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το θέμα, δεν υπάρχει λόγος να συναντηθούν», φέρεται να δήλωσε η ίδια πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως αυτό που ενόχλησε τον κ. Γιούνκερ είναι η δήλωση του κ. Τσίπρα ότι «η πρόταση των θεσμών ήταν μία ατυχής στιγμή για την Ευρώπη ή έστω ένα κακό διαπραγματευτικό τρικ και σύντομα θα την αποσύρουν οι ίδιοι άνθρωποι που την κατέθεσαν».

Για το τηλεφώνημα που δεν σηκώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ:

"Η παραφιλολογία συνεχίζεται", αναφέρουν κύκλοι του Μαξίμου.
"Μετά την πρόταση των θεσμών, «που ποτέ δεν δόθηκε στην Ελλάδα» -αλλά δημοσιεύθηκε στον τύπο!...,σήμερα αξιωματούχος ανακάλυψε αναπάντητες κλήσεις!
Η ελληνική πρόταση παραμένει στο τραπέζι, αναμένουμε τα σχόλια των θεσμών", απαντά η κυβέρνηση.



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons