Όταν χάρηκε ο Πρεντέρης για την εισβολή στη Βουλή και τι έλεγε το Mega για τους αναρχικούς στο προαύλιο (Βίντεο)

Η χαρά του Γιάννη Πρετεντέρη για την εισβολή στη Βουλή-Τι έλεγε το MEGA όταν λίγοι αναρχικοί έφτασαν στο περιστύλιο (Videos)

Όταν διαδηλώνεις για πρώτη φορά στην ζωή σου και μάλιστα φιλομνημονιακά παρακαλώντας να υπογράψει η Ελλάδα ακόμα και μια υποδουλωτική συμφωνία για χάρη των πιστωτών δν μπορεί να μην σχολιαστεί. 

Σίγουρα όμως δεν μπορεί να μην μείνει ασχολίαστο το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη (αξιακά εχθρού όλων των αντιμνημονιακών πορειών, εργατικών αγώνων κλπ) στο κεντρικό δελτίο του σταθμού MEGA.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έδειξε ιδιαίτερη χαρά για την συγκέντρωση και δεν είπε ούτε λέξη για την εικόνα της χώρα στο εξωτερικό, για το ότι παραβίασαν τον χώρο της βουλής, για το ότι έκλεισαν τους δρόμους!

Αντίθετα μίλησε με επαίνους για τους διαδηλωτές  «που κατέβηκαν χωρίς κομματικές σημαίες παρά με την ελληνική και την ευρωπαϊκή», μιλώντας για «τις πιο αισιόδοξες εικόνες που έχω δει»

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις θέσεις του για τις κινητοποιήσεις από τις φοιτητικές πορείες του 2006-2007, τον Δεκέμβρη του 2008 έως και τις πλατείες!Δεν χρειάζεται να τις υπενθυμίσουμε...

Θα θυμίσουμε όμως κάτι πολύ πρόσφατο. Την τοποθέτηση που είχε πάρει ο σταθμός του για μια μικρή ομάδα αναρχικών που είχε φτάσει στο προαύλιο της Βουλής.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons