Η εκπληκτική Maya Plisetskaya, 61 χρονών, στη Λίμνη των Κύκνων

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε θεωρείται εξαιρετικό και απόκοσμο με αυτές τις κινήσεις των χεριών που θυμίζουν περισσότερο τα φτερά του κύκνου Maya Plisetskaya, 61 ετών.

Η Plisetskaya γεννήθηκε στη Μόσχα το 1925 και ήταν κόρη μιας ηθοποιού του βωβού κινηματογράφου και ενός διπλωμάτη. Ξεκίνησε το χορό σε ηλικία εννέα ετών και εντάχθηκε στα Μπολσόι στα 11.

Ήδη το 1960 είχε αποκτήσει τον τίτλο της πρίμα μπαλαρίνα και συνέχισε να χορεύει μέχρι και μετά το 1980.

Η Plisetskaya πέθανε σε ηλικία 89 ετών ύστερα από καρδιακό επεισόδιο.

Στο βίντεο που βλέπετε χορεύει το θάνατο του κύκνου και οι κινήσεις των χεριών της είναι εξαιρετικές και είναι 61 ετών.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons