Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός θέλει να μην υποκύψουμε στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών (Live)

Συζήτηση πραγματοποιείται από τις 16:30 στην Βουλή σχετικά με την διαπραγμάτευση ύστερα από πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Η αποψινή συζήτηση θα διεξαχθεί βάσει του άρθρου 142Α του κανονισμού και θα λάβουν το λόγο οι πολιτικοί αρχηγοί. 

Ο Αλέξης Τσίπρας πριν λίγο στην Βουλή ανέφερε πως "Τώρα είμαστε περισσότερο κοντά παρά ποτέ σε συμφωνία γιατί είναι πλέον σαφές ότι η ελληνική πλευρά έχει προτείνει ένα ρεαλιστικό πλαίσιο λύσης, δεν στέκεται με αδιαλλαξία απέναντι στους εταίρους. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, αντέξαμε να διαπραγματευόμαστε όρθιοι και με ασφάλεια για τον ελληνικό λαό. Μετά την απόφαση για μεταφορά πληρώμών προς το ΔΝΤ, είναι σαφές σε όλους ότι ο χρόνος δε λιγοστεύει μόνο εμάς αλλά για όλους. Η ρεαλιστική μας προσέγγιση είναι ο μόνος δρόμος για βιώσιμη συμφωνία."

Λίγο πριν τόνισε ότι αν οι δανειστές επιδιώκουν να ταπεινώσουν τον ελληνικό λαό, θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα 

Συγκεκριμένα σημείωσε ότι: "Μας ασκείτε δριμεία κριτική γιατί δεν υπογράφουμε. Οι παράλογες προτάσεις των δανειστών αποτελούν μια κακή στιγμή για την Ευρώπη. Από τη στιγμή που αναλάβαμε τη διακυβέρνηση έχουμε εκοληρώσει τις υποχρεώσεις μας παρά τον χρηματοδοτικό στραγγαισμό που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα. Ο στραγγαλισμός αυτός αποτελεί ζήτημα ηθικής τάξης, συγκρούεται με τις αρχές τις ΕΕ και εγείρει ερωτηματικά για το μέλλον της ίδια της Ευρώπης. Να αποδείξουν όλοι ότι δουλεύουν για την εξέυρεση λύσης και όχι για να υποτάξουν και να ταπεινώσουν έναν ολόκληρο λάο. Αν το επιδιώκουν, θα έχουν τα ακριβώς αντίθετα "

Οριοθέτησε τους βασικούς άξονες για τη βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη λύση

  • Χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα που έχουν ήδη γίνει αποδεκτά
  • Απομείωση-αναδιάρθρωση του χρέους
  • Προστασία των συντάξεων και του πραγματικού μισθού
  • Αναδιανομή εισοδημάρτων προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας
  • Επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και αντιστροφή της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων (θα νομοθετηθεί άμεσα στο ελληνικό κοινοβούλιο)
  • Ισχυρό επενδυτικό πρόγραμμα για θετικό σοκ στην ελληνική οικονομία


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons