Γιατί ένα iphone 6 κοστίζει 42 ευρώ στην Βενεζουέλα

Στη Βενεζουέλα όπως αναφέρει το Bloomberg υπάρχει έλλειψη δολλαρίων  -εν μέρει λόγω της πτώσης της τιμής του αργού πετρελαίου, που αποτελεί το κύριο εξαγωγικό προϊόν της χώρας- ενώ το ετήσιο ποσοστό πληθωρισμού κινείται σε τριψήφια νούμερα. Η πώληση των κινητών θα κινηθεί στα 4.9 εκατομμύρια, 46 τοις εκατώ μείωση από τα 9 εκατομμύρια που πουλήθηκαν το 2012. Η μείωση των χρηστών των κινητών είναι μία παρένθεση απέναντι στον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό στην Λατινική Αμερική.

Το iphone 6 πουλιέται περίπου 300.000 bolivars (47,678 δολάρια) 41 φορές τον κατώτατο μηνιαίο μισθό της Βενεζουέλας που είναι 7,325 bolivars.

Όπως καταλαβαίνεται στην Βενεζουέλα η οποία δέχεται την ασφυκτική πίεση των ΗΠΑ, το smartphone είναι είδος πολυτελίας. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το άρθρο του bloomberg ΕΔΩπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons