Πρωτοσέλιδο Guardian: Η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει και δεν θα πληρώσει

Πρωτοσέλιδο με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τα στοιχεία που αποτελούν τις πιο τραγικές απώλειες εξαιτίας της εφαρμοζόμενης πολιτικής, έχει για σήμερα η βρετανική εφημερίδα Guardian.

«Δεν μπορούν αν πληρώσουν και δεν θα πληρώσουν» είναι ο τίτλος. Η εφημερίδα που κατά καιρούς έχει βρεθεί στο πλευρό της χώρας μας διατυπώνοντας έντονες ανησυχίες για τους χειρισμούς των ηγετών της ΕΕ πάνω στο ελληνικό ζήτημα, φαίνεται να αναγνωρίζει τη λανθασμένη «συνταγή» που εφαρμόστηκε καθώς και το αναπόφευκτο κόστος που θα έχει η διάσωσή της από εδώ και στο εξής.

28% μείωση εργασίας στο δημόσιo

 

28,5% μείωση στην κατανάλωση φαγητού

 

61% μείωση συντάξεων

 

45% συνταξιούχοι κάτω από το όριο της φτώχειας

 

26% ανεργία (50% κάτω από τα 25)

 

Για το βασικό άρθρο της εφημερίδας, έχουν μάλιστα χρησιμοποιηθεί στοιχεία από την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας, για την οποία πολύς λόγος έγινε την Τετάρτη, μετά την αντίδραση της Προέδρου της Βουλής.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons