Η Google ετοιμάζεται να μας πουλήσει έξυπνους φακούς!

Η αλήθεια είναι ότι οι συσκευές της Google που λανσάρει με όλη την τεχνολογία συμπυκνωμένη πάνω τους δεν έχουν απογειωθεί στις πωλήσεις. Τα Google Glass ήταν ογκώδη και δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσουν, το ίδιο και τα ρολόγια. Τώρα η Google ποντάρει στον έξυπνο φακό επαφής τον Google X. Είναι πολύ πιθανό, ή έστω οι υπεύθυνοι ελπίζουν, ότι το νέο αυτό προϊόν δεν θα έχει τα μειονεκτήματα των προηγούμενων συσκευών και ότι θα αρέσει στο ευρύτερο κοινό και κατ΄ ουσίαν θα αγοράσει τους νέους φακούς επαφής.

Σήμερα η Google σε μία αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παρουσίασε το δυναμικό σχεδιασμό των φακών επαφής οι οποίοι υποτίθεται είναι έξυπνοι.
Οι συγκεκριμένοι φακοί, εκτός των άλλων μπορούν να μετράνε από τα δάκρυα και το ζάχαρο αυτού που τους φοράει και να μην αναγκάζονται να τρυπούν τα δάκτυλά τους σε καθημερινή βάση.

lens holder

Η Google ανακοίνωσε ότι είναι σε συνομιλίες με την αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων για τη δυνητική δοκιμή του φακού της και ότι η γενική διαθεσιμότητα των φακών προβλέπεται στην επόμενη πενταετία.

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons