Game of Thrones με Θανάση Παπακωνσταντίνου, φωτόσπαθα και άλλα παράξενα (Βίντεο)

To 8o επεισόδιο του Game of Thrones (πάμε για το 10ο) και ιδιαίτερα το γεγονός της καθόδου των "αλλων" όπως και η μονομαχία του τζον σνόου με έναν απο τους αρχηγούς τους, έδωσαν τροφή στους φανς και χρήστες του διαδικτύου για να φτιάξουν διάφορα χιουμοριστικά βίντεο. Θανάσης Παπακωνσταντίνου, λέγκολας, ζεϊμπέκικα και άλλα παράξενα γίνονται viral μαζί με τους χαρακτήρες του GoT.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο

Το πρώτο που βγήκε ήταν από την ομάδα SpoilerAlert.gr που δείχνει την μάχη του τζον σνοού με την μουσική υπόκρουση ενός ζεϊμπέκικου.

Το πιο επικό βίντεο όμως είναι αυτό που δείχνει τον τζον σνόου να παλεύει με τον αποκρουστικό άλλο κρατώντας φωτόσπαθα και τον Λέγκολας από το Lord Of the Rings να βοηθάει λίγο στην μάχη.

Και λίγο Θανάσης Παπακωνσταντίνου

 

Άλλο ένα Ζεϊμπέκικο

 

Τώρα εδώ μία γάτα τραγουδάει το intro του GOT

Το Ζεϊμπέκικο του Θρόνου

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons