Ο Τσίπρας παίζει Τζένγκα: Το εντυπωσιακό σκίτσο των Financial Times

O σκιτσογράφος των Financial Times, Ίνγκραμ Πιν παρουσιάζει τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση μεταξύ της Ελλάδας και των Δανειστών δείχνοντας τον Αλέξη Τσίπρα να παίζει Τζένγκα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω σκίτσο, ο πρωθυπουργός τραβάσει το κομμάτι της Ελλάδας από το το "τζένγκα της ευρωζώνης". Στην κορυφή του οικοδομήματος βρίσκονται οι ηγέτες της ευρωζώνης και δείχνει σε τι επικίνδυνο σημείο την έχουν φέρει οι πολιτικές που ακολουθούνται

Το σκίτσο του Ίνγκραμ Πιν έχει κάνει πάταγο στα κοινωνικά δίκτυα.

Το σκίτσο συνοδεύει άρθρο του Μάρτιν Γουλφ με τίτλο «χωρίστε βιαστικά και μετανιώστε με την ησυχία σας»,

Εντυπωσιακό σκίτσο των Financial Times: Ο Τσίπρας παίζει Τζένγκα με την Ευρωζώνη - Mediaπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons