Νέο Σκάνδαλο-βόμβα για την FIFA: Έδωσε 5 εκατ. στην Ιρλανδία για να "χωνέψει" το γκολ-χέρι του Ανρί το 2009

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει ο  ο εκτελεστικός διευθυντής της Ιρλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Τζον Ντιλέινι, η FIFA πρόσφερε σχεδόν 5 εκατ. ευρώ για το γκολ-σκάνδαλο του Ανρί στο δεύτερο ματς των play offs Ιρλανδία-Γαλλία 1-1 το 2009.

Με το γκολ του Τιερί Ανρί τότε, η Γαλλία είχε πάρει το εισιτήριο για το Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική

ως κυκλοφόρησε η FIFA θέλοντας να χρυσώσει το χάπι για την αδικία που υπέστη η Ιρλανδία πήρε περίπου 5 εκατ. ευρώ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία που έσπευσε με αυτόν τον τρόπο να προφυλάξει την αξιοπιστία του σπορ...

«Νιώσαμε πως ήταν μια υπόθεση δικαστική ενάντια στην FIFA για τον τρόπο που εξελίχθηκε το μπαράζ για το Μουντιάλ 2010 με το χέρι Ανρί» τόνισε ο Ντιλέινι σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Ήταν επίσης και ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε ο Μπλάτερ, αν θυμάστε, γελούσε μαζί μας. Εκείνη την ημέρα όταν του είπα πως αισθάνομαι, υπήρξαν και κάποιες βρισιές και ήρθαμε σε συμφωνία, Ήταν Πέμπτη και την Δευτέρα είχαμε υπογράψει και είχαν τελειώσει όλα. Ήταν μία πολύ καλή συμφωνία με για την ομοσπονδία μας, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το ποσό».

Ο δημοσιογράφος από το ραδιοφωνικό στούντιο τον ρώτησε αν ήταν 5.000.000 ευρώ, αλλά δεν το επιβεβαίωσε ούτε το διέψευσε.

Αργότερα η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωσε, επιβεβαίωσε πως το ποσό είναι 5.000.000 ευρώ, απλά υποστήριξε πως τα πήρε για να χτίσει γήπεδο.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons