Γ. Βαρουφάκης: Στο Eurogroup της Πέμπτης θα είμαι εγώ, εκεί είναι η θέση μου

"Στο Eurogroup της Πέμπτης θα είμαι εγώ, εκεί είναι η θέση μου" επισήμανε σήμερα Κυριακή στον Alpha ο Γιάννης Βαρουφάκης και χαρακτήρισε "υπονόμευση της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης" όσα ακούγονται ότι ο ίδιος είναι εκτός διαπραγμάτευσης.

Ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι "η διαπραγμάτευση δεν είναι θέμα ενός ανδρός, η αριστερά λειτουργεί συλλογικά" και τόνισε επίσης ότι "όταν ο κ. Τσίπρας και η κ. Μέρκελ ορίζουν μια συνάντηση συνεργατών τους, όπως εν προκειμένω ο κ. Παππάς, είναι λογικό αυτοί να περιστοιχίζονται και από άλλους συνεργάτες που γνωρίζουν τα θέματα". "Αν πήγαινα εγώ, θα έπρεπε να είναι και ο Σόιμπλε" διευκρίνισε. Έπλεξε το εγκώμιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, τον οποίο χαρακτήρισε φίλο του, προσθέτοντας ότι στο EuroWorking Group θα παρίσταται ο κ. Χουλιαράκης.

    "Εμείς δεν πρόκειται να υπογράψουμε συμφωνία με ένα δημοσιονομικό πλάνο που δεν βγαίνει... Όταν πας σε μια διαπραγμάτευση συμβιβάζεσαι, και εμείς έχουμε κάνει πολλούς συμβιβασμούς" τόνισε.

Ο υπουργός χαρακτήρισε ως ευρωπαϊκό πρόβλημα την ελληνική κρίση, προσθέτοντας ότι πρέπει να λυθεί και σε ευρωπαϊκό πλαίσιο. "Αυτή τη στιγμή οι σχέσεις με τις χώρες εκτός ευρωζώνης είναι εκτός θέματος" τόνισε.

Ο κ. Βαρουφάκης σχολίασε ακόμη ότι "η σύγκλιση μεταξύ των δύο πλευρών τεχνικά είναι εύκολη, αλλά χρειάζεται πολιτική βούληση για να είναι βιώσιμη". Ζητάμε μία προθεσμία πρόσθεσε που να θέσει εκτός συζήτησης την ελληνική κρίση, τόνισε.

    "Θα ήταν τεράστιο ατόπημα αν πηγαίναμε σε εκλογές ή δημοψήφισμα γιατί έχουμε νωπή λαϊκή εντολή" επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών.

Πηγή: Left.gr

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons