Bloomberg: Η Ελλάδα πλησιάζει περισσότερο στη χρεοκοπία

Μετά από τις διαπραγματεύσεις της Τετάρτης ανάμεσα σε Ελλάδα και Δανειστές, το Bloomberg αναφέρει σε δημοσίευμα του πως η χώρας μας βρίσκεται ξανά κοντά στην χρεοκοπία

«Με την ελληνική κυβέρνηση να λέει ότι διατηρεί τη θέση της οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι οι συζητήσεις σημειώσαν μικρή πρόοδο και δεν υπάρχει πρόοδος στον ορίζοντα» αναφέρει το πρακτορείο.

Τα αγκάθια είναι στο συνταξιοδοτικό, στους φόρους και στην αναδιάρθρωση του χρέους. Το τελευταίο θεωρείται κρίσιμο για την ελληνική κυβέρνησης που ζητά μια λύση με προοπτική και όχι απλά να κλωτσά το τενεκεδάκι παρακάτω στην κατηφόρα.

Σύμφωνα με το Bloomberg «αποτυχία για την επίτευξη συμφωνία μέχρι το Σαββατοκύριακο θα αύξανε τις πιθανότητες η Ελλάδα να υποχρεωθεί να επιβάλει capital controls για να αποφύγει ένα bank run. Οι Έλληνες έχουν αποσύρει περίπου το 20% των καταθέσεων στις τράπεζες καθώς εντείνεται η ανησυχία για μια έξοδο της χώρας από το ευρώ».

"Από την αρχή επρόκειτο να είναι μια σκληρή διαπραγμάτευση που θα απαιτούσε την άμεση συμμετοχή του πρωθυπουργού, το οποίο συμβαίνει τώρα στις Βρυξέλλες", δήλωσε ο ο Φανκ Κίρκεγκαρντ από το Peterson Institute for International Economics  σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons