Τρέξτε στα ΑΤΜ και σηκώστε χρήματα...σας το λέει ο Μπογδάνος

Γράφει ο Νίκος Μεταξόπουλος

Την απάντηση που του άξιζε πήρε χθες το απόγευμα ο «δημοσιογράφος» Κωνσταντίνος Μπογδάνος από τον Γιώργο Κυρίτση, όταν στο απογευματινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ  με αφορμή την μη πληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ προέτρεψε κινδυνολογώντας τον κόσμο να πάει να βγάλει τα χρήματά του από τα ATM.

Όπως φαίνεται ο δημοσιογραφικός όμιλος του ΣΚΑΙ έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση των συμφερόντων των δανειστών. Μετά τις δηλώσεις του κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, ήρθε η αντίδραση του κ. Μπογδάνου απέναντι στην συγχώνευση δόσεων να φέρει την καταστροφή επειδή υποτίθεται η χώρα μας δεν κατέβαλλε με συνέπεια τη δόση της στους τοκογλύφους.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons