Η μοριοδότηση για κινητικότητα και επαναπροσλήψεις

Τη μοριοδότηση και τα χρονοδιαγράμματα της εθελοντικής κινητικότητας μονίμων υπαλλήλων, επιτυχόντων σε προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, καθώς και της επανατοποθέτησης των απολυμένων από τον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, περιλαμβάνει απόφαση του αν. υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γ. Κατρούγκαλου που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Κατρούγκαλου, μετά την καταγραφή των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό από όλους τους φορείς του Δημοσίου και τη γνωμοδότηση των τριμελών επιτροπών που έχουν συσταθεί ανά υπουργείο, θα δημοσιευτεί πρόσκληση από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την κάλυψη των θέσεων.

Οσοι μόνιμοι υπάλληλοι επιθυμούν να μεταταγούν, καθώς και όσοι απολυμένοι και διαθέσιμοι ή ακόμα και υπάλληλοι που εργάζονται με δικαστικές αποφάσεις επιθυμούν να επανατοποθετηθούν θα πρέπει να υπογράψουν αίτηση εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση της πρόσκλησης, στην οποία θα δηλώσουν από 1 έως 5 θέσεις επιλογής.

Μετά τη μοριοδότηση που θα πραγματοποιήσουν οι τριμελείς επιτροπές σε διάστημα 30 ημερών θα εκδοθούν τα προσωρινά αποτελέσματα. Αναλυτικά τα μόρια της εθελοντικής κινητικότητας είναι τα εξής:

Για το προσωπικό Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης:

    - Τυπικά προσόντα - μέγιστη βαθμολογία 40.
    - Δεύτερος τίτλος Σπουδών: 5 μόρια.
    - Μεταπτυχιακός τίτλος: 10 μόρια.
    - Διδακτορικός τίτλος: 15 μόρια.
    - Γνώση ξένης γλώσσας (μοριοδοτούνται μέχρι 2 γλώσσες): άριστη γνώση 5 μόρια, πολύ καλή γνώση 3 μόρια και καλή γνώση 2 μόρια.
    - Χρόνος προϋπηρεσίας - μέγιστη βαθμολογία 30 μόρια.
    - Για τα 5 πρώτα έτη (αριθμός ετών επί 2): έως 10 μόρια.
    - Για τα επόμενα 10 έτη (αριθμός ετών επί 1): έως 10 μόρια.
    - Για τα επόμενα 20 έτη (αριθμός ετών επί 0,5): έως 10 μόρια.
    - Οικογενειακή κατάσταση - μέγιστη βαθμολογία 30 μόρια.
    - Εγγαμος: 10 μόρια.
    - Αριθμός τέκνων (έως και 4 τέκνα - κάθε τέκνο επί 5): 20 μόρια.
    - Ομοεδρικότητα φορέα - μέγιστη βαθμολογία 70 μόρια.
    - Εάν ο φορέας προέλευσης εδρεύει στον ίδιο δήμο με τον φορέα υποδοχής: 70 μόρια.
    - Συνυπαγωγή φορέα προέλευσης - φορέα υποδοχής στο ίδιο υπουργείο: 30 μόρια.
    - Εάν ο φορέας προέλευσης υπάγεται στο ίδιο υπουργείο με τον φορέα υποδοχής.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons