Συνάντηση Γαληνού με τον πρόεδρο του ΤΣΑΥ Ευστάθιο Τσούκαλο

http://ift.tt/QOKxmu

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε σήμερα το πρωί, με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΣΑΥ, Ευστάθιο Τσούκαλο. Κύριο θέμα της εποικοδομητικής αυτής συνάντησης, ήταν η παραχώρηση μερικής χρήσης του ιαματικού νερού στην περιοχή της Λουτρόπολης Θερμής. Ο κ. Γαληνός, τόνισε ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το ιαματικό νερό της θερμής πηγής καταλήγει στο σύνολό του ανεκμετάλλευτο στη θάλασσα, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο δεδομένης της σπανιότητας και της σημασίας του συγκεκριμένου αγαθού. Διατύπωσε το αίτημα του Δήμου Λέσβου, για παραχώρηση μερικής χρήσης του ιαματικού νερού, με σκοπό την εκμετάλλευσή του σε δικές του εγκαταστάσεις.
Τέλος, ο κ. Γαληνός, επεσήμανε ότι ο Δήμος Λέσβου, θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για την αξιοποίηση του ιαματικού νερού και των κτιριακών εγκαταστάσεων, με σκοπό – πάση θυσία – οι ιαματικές πηγές της Θερμής, να είναι πλήρως λειτουργικές, το αργότερο σε ένα χρόνο από σήμερα.

Ο Διοικητής του ΤΣΑΥ, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αναλυτική ενημέρωση και δεσμεύθηκε να πράξει ο,τι είναι δυνατό για την ταχύτερη αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Λουτρόπολης Θερμής.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ψάνης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θερμής, Νίκος Σάλτας και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, Ιγνάτης Προβέντζας.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons