Στο μικροσκόπιο του ΕΟΠΥΥ οι δαπάνες για νεφροπαθείς

Στο «μικροσκόπιο» του ΕΟΠΥΥ βρίσκονται οι δαπάνες για τους νεφροπαθείς ασφαλισμένους. Με έγγραφο η διοίκηση του Οργανισμού ζητά από τις μονάδες τεχνητού νεφρού και αιμοκάθαρσης προκειμένου να αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου τα δικαιολογητικά – τα οποία πιστοποιούν την κλινική κατάσταση του ασθενή και τεκμηριώνουν ιατρικά την αναγκαιότητα της υπερβάλλουσας αιμοκάθαρσης, προκειμένου να εξεταστούν από το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ. 
Το έγγραφο εστάλη στο πλαίσιο ελέγχου και εκκαθάρισης των λογαριασμών αιμοκαθάρσεων των μονάδων αλλά και των προμηθευτών υλικών για το διάστημα από τον Ιανουάριο του 2015 και μετά. Αφορά ασφαλισμένους που έχουν ενταχθεί σε τακτικό πρόγραμμα αιμοκάθαρσης στη μονάδα νεφρού και πραγματοποιούν, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση που έχει υποβληθεί, συνεδρίες αιμοκαθάρσεων άνω των (3) την εβδομάδα.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons