Υποψήφια για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά

Ύστερα από την υποψηφιότητα που έθεσε για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υποψηφιότητα βάζει και Φώφη Γεννηματά.

Την υποψηφιότητά της για την διαδικασία εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε από την Αίγλη Ζαππείου όπου παρευρέθηκαν περίπου 500 άνθρωποι.

Το "παρών" στην εκδήλωση της κ. Γεννηματά έδωσαν μεταξύ άλλων οι:
Παπαϊωάννου, Τσούρας, Καραμάνου, Βρεττός, Δατσέρης, Όθωνας, Ράπτη, Κρεμαστινός, Δημαδάμα, Πανταζής, Κεγκέρογλου, Πρωτόπαπας, Αντωνίου, Μανιάτης, Ζακολίκος, Σκραφνάκη, Κανελλόπουλος, Μώραλης, Πολυζωγόπουλος, Παπαθεοδώρου, Βγόντζας, Χριστοφιλοπούλου, Κουσελάς, Κουκουλόπουλος, Δριβελέγκας, Ζωίδης, Τσόνογλου, Ασκούνης, Δανιηλίδης κ.α.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons