Η Μέρκελ πίνει το αίμα του Τσίπρα σαν τον... Κόμη Δράκουλα

Απίστευτο σκίτσο: Η Μέρκελ πίνει το αίμα του Τσίπρα σαν τον... Κόμη Δράκουλα

Δεν πέρασαν πολλές μέρες που πέθανε ο σπουδαίος Κρίστοφερ Λι, ο πολύ γνωστός και για τους ρόλους του ως Δράκουλας. Φαίνεται εμπνεύστηκε από την προσωπικότητα του Λι ο γνωστός σκιτσογράφος Peter Brooks και δημοσίευσε ένα σκίτσο που κυκλοφόρησε αμέσως στο διαδίκτυο.

Το σκίτσο παρουσιάζει τη Μέρκελ ως δράκουλα που προσπαθεί να πιει το αίμα του Τσίπρα. Ο τίτλος του σκίτσου είναι "Η αφαίμαξη της Ελλάδας".

.Ο Peter Brooks δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τη Μέρκελ και τον Τσίπρα, δείτε και το σκίτσο του στις 8 Ιουνίου 2015

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons