ΔΟΕ: Η διαδικασία εκλογής διευθυντών παραβιάζει το ωράριο.

 

    Για μια ακόμη φορά στη διάρκεια της διαδικασίας για την επιλογή των Δ/ντών των σχολικών μονάδων η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. καταφέρνει να αναστατώσει τους εκπαιδευτικούς. Με τις οδηγίες της 9ης/5/2015 έρχεται να προσθέσει στους αποκλεισμούς υποψηφιοτήτων, την υποβάθμιση προσόντων και τις αλλοπρόσαλλες  διαδικασίες και την παραβίαση του εργασιακού ωραρίου των εκπαιδευτικών.        

     Η οδηγία για ταυτόχρονη αποσφράγιση της κάλπης σε όλες τις εφορευτικές επιτροπές στις 3 μ.μ. είναι εντολή παραβίασης του εργασιακού ωραρίου των εκπαιδευτικών – μελών των εφορευτικών επιτροπών. Παραβίαση παράλογη που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αφού υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για την αποσφράγιση της κάλπης εντός του εργασιακού ωραρίου. Ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη οδηγία δημιουργεί πολλά προβλήματα στους εκπαιδευτικούς που είναι μέλη των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι πραγματοποιούν στις 10/6/2015 τις Γενικές τους Συνελεύσεις και για τους οποίους υποτίθεται ότι το ζήτημα ρυθμίστηκε με τη μετάθεση της ψηφοφορίας για ανάδειξη Δ/ντών νωρίς το πρωί.  
 

          Την ίδια στιγμή συνεχείς αντικρουόμενες οδηγίες σχετικά με τη σύνταξη των ηλεκτρονικών καταλόγων των σχολικών μονάδων ενισχύουν την αίσθηση ότι το «κατεπείγον» της διαδικασίας είναι συνώνυμο της προχειρότητας και της έλλειψης στοιχειώδους οργάνωσης.     

        Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. να αλλάξει την ώρα αποσφράγισης ώστε να αποδείξει ότι μέσα σε όλη την ανοργανωσιά ενδιαφέρεται, τουλάχιστον, για τη διαφύλα



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons