Καταιγιστικές εξελίξεις: Στη Βουλή η διαπραγμάτευση με τους δανειστές

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις σχετικά με την  συμφωνίας της Ελλάδας με τους δανειστές καθώς ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί που τον συνόδευαν στις Βρυξέλλες επιστρέψαν στην Αθήνα και προχωρούν στην συγκαλιση κυβερνητικού συμβουλίου με θέμα τις προτάσεις των δανειστών. Αύριο στις 18:00 προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες νέα συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ώστε να αναζητηθεί λύση στο αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.

Τις τελευταίες ώρες, κυβερνητικές πηγές λένε ότι αύριο θα πληρωθεί η δόση προς το ΔΝΤ. Παράλληλα ξεκαθαρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, με βάση και την ελληνική πρόταση, που «είναι η μόνη ρεαλιστική»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (47 ΣΕΛΙΔΕΣ)πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons