Τα ονόματα των δικαιούχων επιδόματος σίτισης, στέγασης, ρεύματος ΕΔΩ την Παρασκευή

Την Παρασκευή αναρτώνται στα ΚΕΠ και στις ιστοσελίδες www.ypakp.gr και http://ift.tt/1GHzW1M οι κατάλογοι με τους δικαιούχους των επιδομάτων σίτισης, στέγασης και ρεύματος. Οπως ανακοίνωσαν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Ν. Βαλαβάνη, συνολικά υποβλήθηκαν 300.226 αιτήσεις που αντιστοιχούν σε 633.288 άτομα.

Από τις 90.015 αιτήσεις που αφορούσαν το ενοίκιο, 66.442 πληρούν τα κριτήρια, αλλά 30.575 θα είναι οι τελικοί δικαιούχοι. 140.366 αιτήσεις υποβλήθηκαν για την επανασύνδεση ηλεκτρικής ενέργειας, οι 89.288 πληρούν τα κριτήρια και εγκρίθηκαν ως τελικοί δικαιούχοι, με το σύνολο των ατόμων των οικογενειών που θα «καλυφθούν» να φτάνουν τα 212.216. Για επιδότηση σίτισης υποβλήθηκαν 293.786 αιτήσεις, οι 233.198 πληρούσαν τα κριτήρια, αλλά οι τελικοί δικαιούχοι θα είναι 145.359. Οσοι αποκλειστούν έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήματος επανεξέτασης έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, ενώ η διανομή των καρτών σίτισης υπολογίζεται ότι θα γίνει στις 15 Ιουλίου 2015 μέσω των ΚΕΠ.

Ημερησίαπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons