Στο βούρκο του λαϊκισμού βούτηξε πάλι χτες ο Σταύρος Θεοδωράκης

Αναδημοσιεύουμε άρθρο της Άντας Ψαρρά στην Εφημερίδα των Συντακτών με τίτλο: "Σε Ποτάμι λαϊκισμού ο Σταύρος Θεοδωράκης"

Έβγαλε χθες τη μάσκα του αντιλαϊκιστή ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, καταφεύγοντας σε ακραίες προσβολές προς τους βουλευτές.

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, που έως τώρα μόνο οι χρυσαυγίτες χρησιμοποιούν εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων, χαρακτήρισε το σύνολο των βουλευτών της κυβέρνησης (και όχι μόνο) ως ανεπάγγελτους, που έπαιρναν μισθό από τα κόμματά τους προκειμένου να αναλάβουν θέσεις στον κρατικό μηχανισμό.

Όταν μάλιστα η προσβολή αυτή προέρχεται από το χαϊδεμένο και καλοπληρωμένο παιδί των Media, το οποίο βασίστηκε ακριβώς πάνω στην αναγνωσιμότητα της τηλεόρασης, για να δημιουργήσει το κόμμα του, μόλις είδε να… ανοίγει χώρος από τη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ και την εξαφάνιση της ΔΗΜΑΡ, είναι ακόμα χειρότερο.

Πέρα από την ψύχραιμη απάντηση του Νίκου Βούτση εξ ονόματος όλων των βουλευτών που επί χρόνια στήριζαν παράλληλα με τις επαγγελματικές τους ασχολίες τη δραστηριότητα των κομμάτων τους ή έστω με συμβολικές αμοιβές (π.χ. στο ΚΚΕ ή στο ΣΥΡΙΖΑ ή στη ΔΗΜΑΡ) ήταν επαγγελματικά στελέχη, ήταν χαρακτηριστικά και τα «παγωμένα» βλέμματα ορισμένων βουλευτών, οι οποίοι ανήκουν στο ίδιο το κόμμα του.

Τελικά, όμως, αμέσως μετά έγινε κατανοητό ότι το πρόβλημα του ήταν αυτό που είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης αμέσως μετά ότι «κάθε μέρα μπορείτε να βρίζετε με τους πληρωμένους κονδυλοφόρους σας και να μην λαμβάνετε απάντηση».

Με δυο λόγια δηλαδή ο αρχηγός του Ποταμιού έχει την αίσθηση ότι είναι πιθανό ο ΣΥΡΙΖΑ να πληρώνει δημοσιογράφους για να γράφουν εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη! Πόση έπαρση χρειάζεται άραγε ακόμα και για να σκεφτεί κάποιος κάτι τέτοιο;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι απλή και την δίνει ο ίδιος: « Μπορεί κάποιος και το δέχομαι να με κατηγορήσει ότι έχω πολύ μεγάλη ιδέα για την προσπάθειά μου. Έχω μεγάλη ιδέα για την προσπάθειά μου. Πιστεύω ότι εγώ μπορεί να σώσω τη χώρα […]»

Πηγή: efsyn.gr



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons