Άνω κάτω πάλι ο καιρός - Αναλυτικά η πρόβλεψη

Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα στα κεντρικά και τα βόρεια. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα αναπτυχθούν στην Αττική, αλλά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά είναι η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τη Θεσσαλονίκη. Ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τα φαινόμενα πιθανώς να είναι ισχυρά. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές η καταιγίδες στην Ηπειρο και τη δυτική Στερεά, κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 αργότερα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα θαλάσσια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 30 και κατά τόπους 31 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών η καταιγίδων.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons