Κ@@@δαχτυλο και απίστευτες ύβρεις του Μπέου για Παπανδρέου (Βίντεο)

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Αχιλλέας Μπέος εισέβαλλε στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ όπου ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου, με τα στελέχη του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε με απίστευτες ύβρεις προς τον Γιώργο Παπανδρέου. Όπως θα δείτε και στα βίντεο και τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα ο Αχιλλέας Μπέος έφτασε μέχρι και να κάνει την γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάκτυλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε από το ξενοδοχείο και παρέμεινε μπροστά από την είσοδο. Από εκεί συνέχισε να βρίζει τον πρώην πρωθυπουργό,

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε μετά το επεισόδιο, πως δεν τον πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νεοφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Μέσα στο Ξενοδοχείο

 

Χυδαίο υβρεολόγειο έξω απο το ξενοδοχείο

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons