Πανούσης: Υπήρχαν πληροφορίες για προβοκάτσια στην συγκέντρωση "Μένουμε Ευρώπη"

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης από τα Παραπολιτικά 90,1 ρωτήθηκε για τα χτεσινά επεισόδια στην συγκέντρωση "Μένουμε Ευρώπη" στο Σύνταγμα, αναφέροντας ότι υπήρχαν πληροφορίες για προβοκάτσια και γι' αυτό υπήρξε συνεννόηση επιχειρησιακού τύπου ανάμεσα στον Φρούραρχο και στις υπηρεσίες.

Προβοκάτσια δηλαδή», του είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος και απάντησε: 

«Ναι άρα έγινε σε δύο δόσεις, μια δόση φανερή και μια δεύτερη δόση. Έγιναν 35 προσαγωγές χθες το βράδυ…»

Και πρόσθεσε: «...Έχουμε μπερδευτεί λιγάκι και πρέπει να ξεμπερδευτούμε. Δυο πράγματα έχω να πω, πρώτον ότι στην δημοκρατία κάθε συγκέντρωση που δεν είναι βίαιη είναι θεμιτή. Και το δεύτερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που εκφράζουν αυτούς τους χώρους θα πρέπει λίγο να «κατεβάσουν τα όπλα» δηλαδή χρειάζεται μια κοινωνική ειρήνη και μια ανακωχή για να λειτουργήσει η χώρα. Τι νόημα έχουν αυτά που κάνουν; …Όλες οι χώρες τα έχουνε λύσει, η Ελλάδα παραμένει «επαναστατική χώρα». Ακόμα και αν είναι οι συντηρητικοί που βγήκαν στο δρόμο γιατί πιστεύουν στην Ευρώπη αυτό είναι όφελος να βγαίνει στο δρόμο ένας που καθόταν στον καναπέ δηλαδή πρέπει να βγαίνει στο δρόμο ο «δικός μας»; Δηλαδή υπάρχει κάποιο κεκτημένο διαδηλώσεων ή οτιδήποτε άλλο ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου οι άλλοι δεν το έχουν από το Σύνταγμα; Αυτά πρέπει να τελειώνουν, δεν είναι σοβαρά πράγματα. Τι νόημα έχουν όλα αυτά, η χώρα είναι σε κίνδυνο πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας».πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons