Τέλος από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Ευ. Βενιζέλος

Την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από τρία χρόνια, ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα του 10ου Συνεδρίου του κόμματος.

«Αποφάσισα να ζητήσω από το συνέδριο της πρόωρη λήξη της θητείας μου από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, προαναγγέλλοντας την άμεση εκλογή νέου προέδρου από την κομματική βάση, την επόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου. Εύχομαι η απόφασή μου να λειτουργήσει ως κίνητρο ενεργοποίησης και ανανέωσης, τόνισε.
«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς. Σας είμαι πραγματικά ευγνώμων για την μεγάλη τιμή και την μεγάλη εμπιστοσύνη», είπε ο Ευ. Βενιζέλος απευθυνόμενος στους συνέδρους.

«Φίλες, φίλοι, αποχωρώ από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Δεν αποχωρώ από την πολιτική. Όχι από την ευθύνη μου. Όχι από τον αγώνα για τη χώρα. Όχι από τη σχέση με τους πολίτες. Όχι από τη σχέση με την Ιστορία. Η υπεράσπιση έργου και θέσεων είναι εθνικό καθήκον αλήθειας. Υπερβαίνει οποιοδήποτε κομματικό καθήκον, που έχω εκπληρώσει στο ακέραιο», πρόσθεσε.

Αποφάσισα τη σύγκληση έκτακτου συνεδρίου γιατί βρίσκεται σε βαθιά κρίση και η χώρα και η παράταξη, είχε πει λίγο νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, αλλά ασκώντας ταυτόχρονα σφοδρή κριτική στον πρώην πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου.
Σημειώνεται ότι το βράδυ θα μιλήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι, που πρώτα θα πρέπει να έχουν συγκεντρώσει τις υπογραφές 250 συνέδρων, προκειμένου να γίνει η εκλογή στις 14 του μηνός. Τον απαιτούμενο αριθμό των υπογραφών μέχρι στιγμής συγκεντρώνουν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Φώφη Γεννηματά και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons