Σκουρλέτης: Μικρές οι πιθανότητες συμφωνίας με βάση το σημερινό σκηνικό

Λαμβάνοντας υπόψη το πώς έχει διαμορφωθεί σήμερα το σκηνικό οι πιθανότητες να επιτευχθεί συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές της είναι μικρές, εκτίμησε ο  υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μιλώντας στο Mega κατηγόρησε τους δανειστές πως «λειτουργούν με μία λογική προληπτικών αντιποίνων». Έκανε λόγο για «σκόπιμη πολιτική προσέγγιση από την πλειοψηφία των πιστωτών» και υποστήριξε ότι «αυτό που ζητούν ισοδυναμεί με αυτοκτονία ενός λαού».

«Κάθε φορά που πάει να βρεθεί μία λύση, έρχονται και σου λένε φέρε και μερικούς συνταξιούχους ακόμη να τους εκτελέσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε πως αν δεν υπάρξει συμφωνία δεν θα πληρώσουμε το ΔΝΤ και σημείωσε ότι «το Ταμείο ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν συνιστά πτώχευση αλλά ληξιπρόθεσμη οφειλή».

Ερωτηθείς ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης αν οι δανειστές επιμείνουν, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε: «Aν τεθούν διλήμματα έξω από τα όρια της δημοκρατικής εντολής που έχουμε πάρει θα προσφύγουμε και πάλι στο λαό. Επηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons